Ha az autó műszaki hibájából történik a baleset, vagy a sofőr nem ismeri be, hogy a gond miatta történt, akkor nehéz dolga lesz, nem igazán számíthat majd a szolgálat biztosítására.

0

Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába! Egy maximum 10 perces kitérő 1000 Ft. Ha egy kitérő eléri a 15 percet, akkor az új fuvarnak minősül, melyből 500 Ft kedvezményt kapsz sofőrszolgálatunktól. Budapesten és agglomerációjában, valamint a környező.

sofőrszolgálatDiszpécserszolgálatunk éjjel-nappal fogadja hívásait, és sofõrünk rövid időn belül megérkezik, hogy Önt és autóját biztonságban hazavigye. Nem kell gépkocsijától megválnia, hazaviszi a profi sofőrszolgálat, Önt és gépkocsiját együtt, ráadásul nagyon baráti áron. Főleg igaz ez az alulfizetett sofőrökre, akik nem a holnapra, hanem mindig csak a mára gondolnak.

Ha túl korán jelzed, hogy ÁFA-s számlát fogsz kérni, akkor sok sofőrszolgálat későbbi érkezést fog mondani, így bízva abban, hogy mégsem őket választod, hiszen a számla sok sofőrsegélynél nincs belekalkulálva az árba. A módszer lényege, hogy 10 percenként felhívják az ügyfelet, hogy 10 perc múlva ott vagyunk, de az ügyfél hívásakor is jellemzően 10 perc múlva szoktak érkezni. Ennek a díját általában feltüntetik a sofőrszolgálatok a honlapjukon (pl.: 60 Ft/perc).

Arra kérni a sofőrt, hogy váltsa fel valahol a nagyobb címletet. Ennek az oka érthető, hiszen, ha nem esik teljesen útba, akkor megnő a fuvarod ideje, ami a következő ügyfél számára késést jelenthet. Több sofőrszolgálat nem tünteti fel a cégadatokat a honlapján.

Az ÁSZF-ben (Általános Szerződési Feltételek) szükséges a szolgáltatás mikéntjét szabályozni. A valóságban ma Budapesten működő kb. 50 sofőrszolgálatból maximum 1-2 van, akik a nap 24 órájában felveszik a telefont. +1 Pro Tipp: Használj sofőrszolgálat összehasonlító alkalmazást, mint a SofőrHívó , hogy a sofőrszolgálatokat össze tudd hasonlítani, továbbá az esetleges panaszodat könnyebben tudd érvényesíteni.

Az ajánlatkérésed után több sofőrszolgálat ajánlatát össze tudod hasonlítani. Fontos: a sofőrszolgálatok 3 perc alatt küldik el az ajánlatukat és neked is 3 perced van választani. A sofőrszolgálatod csak abban az esetben számíthat fel extra díjat, ha egy bizonyos időn túl kell Rád várnia, vagy extra kívánságod van (pl.: kitérő).

Gondoltam nem fogok inni, de aztán kihagyhatatlan lett, a sofőrszolgálat gyorsan megoldotta! ÉS még a sofőrszolgálatból is megtalálom legolcsóbbat! Válaszd ki a számodra megfelelő sofőrszolgálatot (akár ár, gyorsaság, vagy értékelés alapján) és a sofőröd már el is indul érted.

Találkoztok a sofőrrel és hazavisz Téged és az autódat. „Alkoholt fogyasztott, fáradt, és jól láthatóan nincs aki hazavigye Önt és autóját? A sofőr nagyon tapasztalt, és nagyon jól vezetett.

A Femina sofőrszolgálat azzal a céllal alakult, hogy alternatívát nyújtson azon felelősségteljes Hölgyek és Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat női sofőrre, mert egyetértenek azzal, hogy a nőket megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak. A minimum 5 éves vezetői tapasztalat, az ügyfél orientáció, kulturált viselkedés, illetve rendezett, ápolt megjelenés munkatársainkkal támasztott alapvető követelmények közé tartozik, hogy Önt ne érhesse csalódás a sofőrrel kapcsolatban. A legfőbb elismerés számunkra mégis az, ha Önt visszatérő ügyfélként üdvözölhetjük, amit kedvezményekkel köszönünk meg.

Miért hívja az Azonnal Sofőrszolgálat -ot: Sofőrszolgálat dolgozói elegáns, tapasztaltak (b, c, d, e kat.), jó városismerettel és jó kommunikációs készséggel rendelkeznek. Azonnal Sofőrszolgálat -ra rábízhatja szeretett autóját és mi megháláljuk, hogy minket választott egy 10%-os kedvezmény Törzs utas kártyával.

Jól érzi magát az éjszakában vagy csak vacsorázik, majd fáradt vagy ivott, akkor hívja a sofőrszolgálatomat és max. Az Azonnal – Sofőrszolgálat minden kedves ügyfélnek egy 10%-os törzs utas kártyával kedveskedik, mely minden egyes utazás alkalmával a fuvardíj részéből levonható. Ügyfeleink biztonsága és kényelme mindennél fontosabb számunkra, ezért sofőrszolgálatunkat az alábbi négy alappillérre építettük:

17 Kasım 2018 | Genel

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araç çubuğuna atla